Gode Vertinnetips

forhandlerbilde

Ved å åpne hjemmet ditt for et party, åpner du for mange spennende muligheter med gode venner og bekjente. Dette er en god anledning for en morsom og uforglemmelig kveld. Du og dine venner blir presentert for en lekker og innholdsrik interiørkolleksjon i din egen stue. Dette er en fantastisk og avslappende måte å handle gaver til deg selv og andre på.

Her er noen gode vertinnetips til deg som skal ha en Perfect Home party:

- Lag en liste over de du vil invitere. Send ut invitasjoner på SMS, Facebook, e-post eller i posten (link til invitasjonskort). Be om et sikkert svar. Det kan skje at gjester melder avbud i siste liten, så invitér mange. Du kan gjerne be de du inviterer om å ta med seg en de kjenner.

- Ta imot forhåndsbestillinger dersom noen du har invitert ikke kan komme. På denne måten øker du dine sjanser for å få enda bedre vertinnefordeler - flere gratis vertinnegaver og 1/2 pris på dine favorittprodukter

- Be alle gjestene du inviterer om å gå inn på våre nettsider å se i vår katalog og på våre tilbud.

- Gjør serveringen enkel. En kopp kaffe og litt kjeks eller sjokolade er helt fint. Har du lyst til å gjøre mer ut av det kan du jo avtale med din forhandler om f.eks å holde partyet ute i hagen hvor dere griller og koser dere. Eller arrangere et juleparty med servering av gløgg og pepperkaker. Din forhandler pynter demokolleksjonen med røde sløyfer, kongler og annen julepynt slik at alle kommer i julestemning.

Lykke til med ditt Perfect Home party.