Hopp til innhold
Body & Soul velværeprodukter

Body & Soul velværeprodukter

  • 100% naturlige og økologiske ingredienser

  • Fri for sulfater og parabener

  • Ikke testet på dyr

  • Håndlaget

Hva er Body & Soul?
Body & Soul er en velværeserie spesielt utviklet for Perfect Home. Vår leverandør har mer enn 25 års erfaring i fremstilling av aromaterapeutiske produkter. De har vunnet flere priser og har blitt omtalt i New York Times, Condé Nast og andre store internasjonale tidsskrifter. De leverer sine produkter til kunder i hele 47 land, inkludert flere av verdens topp 5- og 6-stjerners hoteller og spa. Vi kan nevne bl.a. Le Meridien, Four Seasons, Jumeirah og Aman.

God kvalitet, naturlige ingredienser og bærekraft er viktige stikkord for vår leverandør og for Body & Soul-serien. Serien består av en rekke ulike produkter, og inneholder alt du trenger for å skape en herlig 5-stjerners spaopplevelse i ditt eget hjem.

Håndlaget med naturlige ingredienser
Visste du at alle Body & Soul-produktene er håndlaget?

For å sikre best mulig kvalitet blir nemlig produktene laget og blandet for hånd, en kilo av gangen.

Alle ingrediensene er naturlige og økologisk produsert. Duftene er behagelige og tilpasset vår nordiske smak. Råvarene er håndplukkede, ferske og økologisk dyrket. Det er faktisk første gang i historien at vår leverandør har utviklet en serie med velværeprodukter spesielt tilpasset for bruk i Norden.

Sosialt ansvar og bærekraft
Vår leverandør er svært opptatt av bærekraft og det å gjøre en forskjell for samfunnet rundt seg.

Råvarene dyrkes på en rekke ulike gårder som spesialiserer seg på én eller noen få vekster. Disse gårdene får det nødvendige utstyret de trenger til produksjonen, og en garanti for at vår leverandør kjøper tilbake minst 90 % av det de produserer inntil kostnaden for utstyret er nedbetalt. Dette kaller de for «buy back-program». På den måten er gården sikret en trygg og stabil inntekt, noe som gjør en stor forskjell for lokalsamfunnene.

Videre er vår leverandør opptatt av å redusere sitt klimaavtrykk og jobber kontinuerlig med å finne morgendagens løsninger for produksjon og emballasje. Flaskene i Body & Soul-serien laget i resirkulerbar PET-plast.

Ikke testet på dyr
Dyrevelferd er viktig for Perfect Home, og du kan være trygg på at ingen Body & Soul-produkter (eller leverandørens øvrige produkter) testes på dyr.

Som vår leverandør sier:

«None of our ingredients or products are ever tested on animals. Although occasionally, they are tested on the people we love”.

Alle våre produkter er dessuten frie for sulfater og parabener.

Forrige artikkel Mia og Malco – forvandler hjemmet til en velduftende oase 💐