Hopp til innhold

HANDLE DIREKTE FRA VÅRE AMBASSADØRER

Helt siden oppstarten i 1995 har Perfect Home vært dedikert til å levere tidsriktige og stilige interiørprodukter gjennom vårt nettverk av ambassadører. Våre stolte ambassadører i Norge, Sverige og Finland står klare for å hjelpe deg med å finne produktene som skaper ditt perfekte hjem.

Hvorfor bør du handle gjennom våre ambassadører?

Enten du leter etter den perfekte gaven til noen du er glad i, eller bare ønsker noe nytt og fint til deg selv, står våre kunnskapsrike ambassadører klare til å hjelpe deg.

  Du får:
  ✔️ Personlig og førsteklasses service
  ✔️ Interiørtips, inspirasjon og gode råd for å ta vare på ditt interiør
  ✔️ Inngående kunnskap om våre produkter
  ✔️ En eksklusiv 10% rabatt på veiledende pris

  Ambassadørene kommer gjerne hjem til deg for en interiørvisning, eller gjennomfører en interiørvisning for deg og dine venner på nett.

  Men hva er egentlig en interiørvisning?

  En interiørvisning kan avholdes hjemme hos deg eller på online, og du kan invitere venner og bekjente til å delta på visningen.

  Ambassadøren vil presentere et utvalg av våre mest populære produkter og dele inspirasjon, smarte tips og råd. Hvis du har spesielle ønsker om produkter du ønsker å se nærmere på, kan du avtale dette på forhånd.

  Hva får du som er vert/vertinne for en interiørvisning?

  Som takk for hjelpen vil du motta et gavekort til en verdi av 10% av salget fra din interiørvisning. Gavekortet kan du bruke hos en av våre ambassadører.

    Hvordan kan du handle gjennom våre ambassadører?

    Det er enkelt! Finn din nærmeste ambassadør her. Klikk deg inn på ambassadørens profil for å finne kontaktinformasjonen.

    Trenger du hjelp til å finne din nærmeste ambassadør?
    Fyll ut skjemaet nedenfor, eller send en e-post til kontakt@perfecthome.no.