Hopp til innhold
Klikk her for å se åpningstidene til kundeservice i sommer.
Klikk her for å se åpningstidene til kundeservice i sommer.
Luksus i hverdagen med Luxury håndklær

Luksus i hverdagen med Luxury håndklær

Hva er vel mer behagelig enn å svøpe seg inn i et mykt håndkle etter en forfriskende dusj eller et bad i havet? Gi hverdagen din en touch av luksus med våre fantastiske Luxury-håndklær!

 

Vår Luxury-håndklekollektion er designet med deg i tankene – myke og svært absorberende håndklær med hele 600 g bomull per kvadratmeter (GSM). Dette betyr at håndklærne våre er ekstremt slitesterke og av høy kvalitet. Du har sju delikate farger å velge mellom som du kan kombinere for å passe akkurat din baderomsstil! I basisfarger har vi Off-White, Navy, Sand og Stone Grey

Med håndklær kan du enkelt og rimelig endre utseendet på badet ditt. Og det beste av alt er at hvert familiemedlem garantert finner sin yndlingsfarge! 

Visste du at alle våre håndklær, bortsett fra kluten, har to hemper, både på kortsiden og langsiden? Dette er en praktisk detalj som vi vet kundene setter pris på. Den dekorative borden på kortsiden forsterker det eksklusive uttrykket. I tillegg har alle produkter et diskret Perfect Home-logo.

Håndklesettene kommer i fine esker og er en kjempefin gave å gi bort til bryllup, bursdager, dåp/navnefester, som julegave eller som firmagaver. Håndklær er noe man bytter ut med jevne mellomrom, så dette er en gave som passer for alle uansett alder.


Hvert sett inneholder:

  • 1 stk vaskeklut 34x34 cm
  • 1 stk håndkle 40x60 cm
  • 1 stk badehåndkle 70x140 cm

Få luksus i hverdagen du også!

Neste artikkel Skap minneverdige øyeblikk ved bordet – sjekk ut våre herlige borddekkingsideer!