Hopp til innhold
diffuser in window next to stair surrounded by home decor

Mia og Malco – forvandler hjemmet til en velduftende oase 💐

Våre fantastiske diffusere Mia og Malco er ikke bare flotte å se på de er også, sammen med våre eksklusive Body & Soul eteriske oljer, med på å trylle frem de herligste dufter i hjemmet ditt.

Mia og Malco diffusere kan brukes i alle rom og er et stilig innslag i interiøret. Diffuserne har ulike damp-, tids og lysinstillinger som du kan velge etter ønske og humør. Basene fås i lyst eller mørkt gummitre og vi tilbyr to ulike porselenstopper med ulik design. Diffuserne kobles til strøm.

Hva er en diffuser?
En diffuser er en duftspreder for eteriske oljer. Det finnes flere ulike typer diffusere, og Mia og Malco er av typen ultrasoniske. Det betyr at det inne i hver diffuser finnes en plate som vibrerer med svært høy hastighet. Vibrasjonene fører til at de eteriske oljene brytes ned til mikropartikler som deretter blandes med en kjølig vanndamp før de spres i rommet. Diffusere er et svært inneklimavennlig alternativ til for eksempel duftlys.

Våre eteriske oljer
Body & Soul eteriske oljer er høykonsentrerte, og du trenger ikke mer enn 5-10 dråper i diffuseren for å få en herlig duft i rommet. Vår kolleksjon består av fem ulike oljer, alle med svært høy kvalitet. Og, som alle andre produkter i Body & Soul-serien, inneholder oljene kun naturlige og økologisk dyrkede ingredienser.

Body & Soul essential oil Lavender er en 100 % ren eterisk olje med søt duft av lavendel som er fremstilt ved hjelp av dampdestillasjon.  Lavendel er kjent for sine beroligende egenskaper og er perfekt å bruke som en del av kveldsrutinen. Lavendel sies også å være insektsavvisende.

Body & Soul essential oil Mandarin er en 100 % ren eterisk olje med frisk og søt duft av mandarin som er fremstilt ved hjelp av kaldpressing. Eterisk olje fra mandarin sies å ha oppløftene og avslappende egenskaper.

Body & Soul essential oil Wild Mint er en 100 % ren eterisk olje fremstilt ved hjelp av dampdestillasjon. Den har en herlig, forfriskende duft som kan virke oppkvikkende på humøret.

Body & Soul luxury essential oil La Bella Rose er en eterisk olje med en rik duft av rose. Den består av 25 % ren eterisk olje fra rose og 75 % jojobaolje. Roseoljen er fremstilt ved hjelp av dampdestillasjon. Duften av rose er kjent for å ha beroligende og avslappende effekt.

Body & Soul luxury essential oil Oakwood Cedar har en rik og varm duft av eik og sedertre. Den består av to ulike oljer: 100 % ren Oakwood-olje som er fremstilt ved hjelp av CO2 destillasjon og 100 % ren eterisk Cedar-olje som er fremstilt ved hjelp av dampdestillasjon. Dette er en duft som allerede finnes i flere av våre Body & Soul-produkter og er svært populær blant kundene.

Forrige artikkel Hvordan skape interessante stilleben?